Activiteiten

Jaarlijks organiseren wij verschillende activiteiten, van de Grote Clubactie om extra geld in te zamelen voor een extra aanschaf van materialen, Grote Gymfeest, Pietengym voor de allerkleinste of de Onderlinge Wedstrijden om de Clubkampioen van het jaar te huldigen. Wil je weten welke activiteiten Hou Vast allemaal organiseert? Kijk dan hier voor het totale activiteitenoverzicht.

Grote Clubactie

SEPTEMBER  |  Zaterdag 14 september 2023

Elk jaar doet Hou Vast weer graag mee aan de Grote Clubactie, want van elk verkocht lot gaat er een groot gedeelte naar de vereniging. Hiermee kunnen we een extra aanschaf zoals nieuwe toestellen bekostigen. De Grote Clubactie is voor onze vereniging goud waard!

Rabo ClubSupport

SEPTEMBER / OKTOBER 

Als vereniging is extra geld voor een extra investering of extra activiteit mooi meegenomen. Daarom doet Hou Vast mee met Rabo ClubSupport. Stem jij ook mee op Hou Vast? Check onze Facebook of de site van de Rabobank voor meer informatie over hoe u kunt stemmen.

Vriendenlessen

OKTOBER | 9 oktober t/m 14 oktober 2023

Grote Gymfeest

OKTOBER  | Zaterdag 21 oktober 2023

Het Grote Gymfeest wordt jaarlijks georganiseerd op de laatste zaterdag van de Herfstvakantie van 10.00 – 12.00 uur. Heerlijk even klimmen, klauteren en springen in de gymzaal (Landvliethal) op de leukste en spannendste toestellen en parcouren. En niet te vergeten lekker springen op de tumblingbaan, misschien maak je al wel een radslag of een salto?

Toegang is gratis. Voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen onder begeleiding van een volwassenen.

Bekijk hier foto’s van Het Grote Gymfeest 2023

Kijklessen

OKTOBER  | 23 oktober t/m 28 oktober 2023

Pietengym- en dans

DECEMBER  |  Woensdag 29 november 2023

Sinterklaas is weer in het land! Tijd voor Pietengym. Tijdens deze feestelijke gym- en dansles leer je wat echte Pieten moeten kunnen, zoals over daken lopen, pakjes door de schoorsteen gooien en van dak tot dak springen én dansen als een Pietje. Heb je thuis nog een stoere pieten-outfit? Trek deze dan aan en kom ook naar de Pietengym.

Vriendenlessen

FEBRUARI | 12 februari t/m 17 februari 2024

Kijklessen

FEBRUARI/MAART | 26 februari t/m 2 maart 2024 

Onderlinge Wedstrijden

APRIL | Zaterdag 13 april 2024

Wie wordt de Clubkampioen van dit jaar? De onderlinge wedstrijden is een spannende wedstrijd waarin onze gymnasiasten en turnsters strijden om de titel van Clubkampioen!

Diplomagym

APRIL | Woensdag 17 april 2024

Onze allerkleinste gymnasiasten doen niet mee met de Onderlinge Wedstrijden, maar hebben hun eigen diploma. Tijdens Diplomagym kunnen zij trots de mooiste koprol en andere oefeningen laten zien. En ze krijgen natuurlijk een echt Diploma mee naar huis!

Dansvoorstelling

JUNI | Zaterdag 29 juni 2024

In juni laten al onze danseressen hun mooiste performance zien aan ouders, familie, vrienden en vriendinnen. Kom jij ook kijken en genieten van het optreden? De dansvoorstelling zal gehouden worden in het Dorpshuis ‘De Juffrouw’.

Tijd en en informatie over kaartverkoop voor het optreden wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Springfeest

JULI | Dinsdag 2 juli en woensdag 3 juli 2024

Elk jaar sluiten we het seizoen af met het Springfeest.  We zetten een groot springkasteel neer en de tumblingbaan ….. en springen maar!

Spring de vakantie in!

SummerMoves Zomerkampen

JULI  |  Zomervakantie

Elk jaar gaan we met leden van Hou Vast in de eerste week van de zomervakantie naar Summermoves (Zoka). Vanaf 2023 zal het anders gaan. Summermoves gaat gewoon door en het is nog steeds de leukste week van de zomervakantie, maar de inschrijvingen worden niet door Hou Vast gedaan, ouders kunnen zelf de inschrijving doen via de website van Summermoves. Hierdoor kunnen kinderen/ouders ook kiezen voor andere kampweken in de zomervakantie. Maar ook zelf hun kind(eren) met hun vriendjes of vriendinnetjes inschrijven zodat ze samen in dezelfde tent kunnen!

LET OP:
De start van de inschrijvingen is op zaterdag 7 januari om 14:00uur. Wil je in de eerste week van de zomervakantie op zomerkamp? Zorg dan echt dat je op deze dag en tijdstip de inschrijving doet! Uit ervaring weten wij dat bepaalde plekken heel snel vol zitten.

Turnwedstrijden

GEDURENDE HET HELE JAAR

Onze turnsters doen mee aan wedstrijden. Welke wedstrijden dat kan verschillen per jaar en wordt aan het begin van het seizoen met de turnsters gedeeld.  In deze wedstrijden kunnen de turnsters laten zien waarvoor zij trainen! 

Hou Vast
Hou Vast biedt sportlessen aan voor iedereen; jongens en meisjes, dames  en heren. Voor jong en wat ouder!  Gymnastiek, turnen, dans, workout, conditie- en krachttraining; er is vast wel iets wat bij jou past.