Activiteiten

Jaarlijks organiseren wij verschillende activiteiten, van de Grote Clubactie om extra geld in te zamelen voor een extra aanschaf, Pietengym voor de allerkleinste of de Onderlinge Wedstrijden om de Clubkampioen van het jaar te huldigen. Wil je weten welke activiteiten Hou Vast allemaal organiseert? Kijk dan hier voor het totale activiteitenoverzicht.

Grote Clubactie

SEPTEMBER  |  Zaterdag 17 september 2022

Elk jaar doet Hou Vast weer graag mee aan de Grote Clubactie, want van elk verkocht lot gaat er een groot gedeelte naar de vereniging. Hiermee kunnen we een extra aanschaf zoals nieuwe toestellen bekostigen. De Grote Clubactie is voor onze vereniging goud waard!

Rabo ClubSupport

OKTOBER |

Als vereniging is extra geld voor een extra investering of extra activiteit mooi meegenomen. Daarom doet Hou Vast mee met Rabo ClubSupport. Stem jij ook mee op Hou Vast? Check onze Facebook of de site van de Rabobank voor meer informatie over hoe u kunt stemmen.

Grote Gymfeest

OKTOBER  | Zaterdag 29 oktober 2022

Het Grote Gymfeest wordt jaarlijks georganiseerd op de laatste zaterdag van de Herfstvakantie van 10.00 – 12.00 uur. Heerlijk even klimmen, klauteren en springen in de gymzaal (Landvliethal) op de leukste en spannendste toestellen en parcouren. En niet te vergeten lekker springen op de tumblingbaan, misschien maak je al wel een radslag of een salto?

Toegang is gratis. Voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen onder begeleiding van een volwassenen.

Pietengym

DECEMBER  |  Woensdag 30 november 2022

Sinterklaas is weer in het land! Tijd voor Pietengym. Tijdens deze feestelijke gymles leer je wat echte Pieten moeten kunnen, zoals over daken lopen, pakjes door de schoorsteen gooien en van dak tot dak springen. Heb je thuis nog een stoere pieten-outfit? Trek deze dan aan en kom ook naar de Pietengym.

Onderlinge wedstrijden

APRIL | Zaterdag 15 april 2023

Wie wordt de Clubkampioen van dit jaar? De onderlinge wedstrijden is een spannende wedstrijd waarin onze gymnasiasten en turnsters vechten om de titel van Clubkampioen!

Diplomagym

APRIL | Woensdag 19 april 2023

Onze allerkleinste gymnasiasten doen niet mee met de Onderlinge Wedstrijden, maar hebben hun eigen diploma. Tijdens Diplomagym kunnen zij trots de mooiste koprol en andere oefeningen laten zien. En ze krijgen natuurlijk een echt Diploma mee naar huis!

Dansvoorstelling

JUNI | Zaterdag 24 juni 2023

In juni laten al onze danseressen hun mooiste performance zien aan ouders, familie, vrienden en vriendinnen. Kom jij ook kijken en genieten van het optreden? De dansvoorstelling zal gehouden worden in het Dorpshuis ‘De Juffrouw’.

Tijd en en informatie over kaartverkoop voor het optreden wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Springfeest

JULI | Woensdag 28 juni 2023

Elk jaar sluiten we het seizoen af met het Springfeest.  We zetten een groot springkasteel neer en de tumblingbaan ….. en springen maar!

Spring de vakantie in!

SummerMoves Zomerkampen

JULI  |  1e week van onze zomervakantie

Ieder jaar gaat onze vereniging op Zomerkamp; ‘SummerMoves’. SummerMoves wordt gehouden op een prachtig kampterrein in Beekbergen. De KNGU biedt kampen aan in verschillende weken, wij gaan op kamp in week 1 van onze zomervakantie. Het kamp is voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Kinderen van 6-8 jaar (Sjoka’s) gaan een halve week op kamp. SummerMoves is voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van Hou Vast om mee te gaan, dus neem je vrienden mee! 

Kijk voor meer kampinformatie op www.zoka.nl.

Inventarisatie: Tot 31 januari kan je je aanmelden als je mee wilt via Hou Vast, via onderstaand formulier. (Deze 1e inventarisatie is nog geen definitieve reservering) 

Turnwedstrijden

GEDURENDE HET HELE JAAR

Onze turnsters doen mee aan wedstrijden. Welke wedstrijden dat kan verschillen per jaar en wordt aan het begin van het seizoen met de turnsters gedeeld.  In deze wedstrijden kunnen de turnsters laten zien waarvoor zij trainen! 

Hou Vast
Hou Vast biedt sportlessen aan voor iedereen; jongens en meisjes, dames  en heren. Voor jong en wat ouder!  Gymnastiek, turnen, dans, workout, conditie- en krachttraining; er is vast wel iets wat bij jou past.