Activiteiten

Jaarlijks organiseren wij verschillende activiteiten, van de Grote Clubactie om extra geld in te zamelen voor een extra aanschaf, Pietengym voor de allerkleinste of de Onderlinge Wedstrijden om de Clubkampioen van het jaar te huldigen. Wil je weten welke activiteiten Hou Vast allemaal organiseert? Kijk dan hier voor het totale activiteitenoverzicht.

Grote Clubactie

SEPTEMBER  |  Zaterdag 14 september 2019

Elk jaar doet Hou Vast weer graag mee aan de Grote Clubactie, want van elk verkocht lot gaat er een groot gedeelte naar de vereniging. Hiermee kunnen we een extra aanschaf zoals nieuwe toestellen bekostigen. De Grote Clubactie is voor onze vereniging goud waard!

Rabo ClubSupport

OKTOBER

Als vereniging is extra geld voor een extra investering of extra activiteit mooi meegenomen. Daarom doet Hou Vast mee met Rabo ClubSupport. Stem jij ook mee op Hou Vast? Check onze Facebook of de site van de Rabobank voor meer informatie over hoe u kunt stemmen.

Grote Gymfeest

OKTOBER  |  Zaterdag 26 oktober 2019

Het Grote Gymfeest wordt jaarlijks georganiseerd op de laatste zaterdag van de Herfstvakantie van 10.00 – 12.00 uur. Heerlijk even klimmen, klauteren en springen in de gymzaal (Landvliethal) op de leukste en spannendste toestellen en parcouren. En niet te vergeten lekker spingen op de tumblingbaan, misschien maak je al wel een radslag of een salto?

Toegang is gratis. Voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Pietengym

DECEMBER  |  Woensdag 4 december 2019

Sinterklaas is weer in het land! Tijd voor Pietengym. Tijdens deze feestelijke gymles leer je wat echte Pieten moeten kunnen, zoals over daken lopen, pakjes door de schoorsteen gooien en van dak tot dak springen. Heb je thuis nog een stoere pieten-outfit? Trek deze dan aan en kom ook naar de Pietengym.

Onderlinge wedstrijden

APRIL  |  Zaterdag 18 april 2020 | VERVALLEN i.v.m. Corona

Wie wordt de Clubkampioen van dit jaar? De onderlinge wedstrijden is een spannende wedstrijd waarin onze gymnasiasten en turnsters vechten om de titel van Clubkampioen!

Diplomagym

APRIL | Woensdag 22 april | VERVALLEN i.v.m. Corona

Onze allerkleinste gymnasiasten doen niet mee met de Onderlinge Wedstrijden, maar hebben hun eigen diploma. Tijdens Diplomagym kunnen zij trots de mooiste koprol en andere oefeningen laten zien. En ze krijgen natuurlijk een echt Diploma mee naar huis!

Dansvoorstelling

MEI 2020 | Zaterdag 13 juni | VERVALLEN i.v.m. Corona

In mei laten al onze danseressen hun mooiste performance zien aan ouders, familie, vrienden en vriendinnen. Kom jij ook kijken en genieten van het optreden? Datum, tijd en plaats voor het optreden seizoen 2019-2020 wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Springfeest

JULI 2020

Elk jaar sluiten we het seizoen af met het Springfeest.  We zetten een groot springkasteel neer en de tumblingbaan ….. en springen maar!

Spring de vakantie in!

 

SummerMoves Zomerkampen

JULI  |  zondag 19 juli – zaterdag 25 juli 2020 | VERVALLEN i.v.m. corona

Ieder jaar gaat onze vereniging op Zomerkamp, vanaf 2020 heeft het kamp een nieuwe naam: ‘SummerMoves’. SummerMoves wordt gehouden op een prachtig kampterrein in Beekbergen. De KNGU biedt kampen aan in verschillende weken, wij gaan op kamp in week 1 van onze zomervakantie. Dit is van zondagmiddag 19 juli t/m zaterdagmorgen 25 juli 2020. Het kamp is voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Kinderen van 6-8 jaar (Sjoka’s) gaan een halve week op kamp. Summer Moves is voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van Hou Vast om mee te gaan, dus neem je vrienden mee! 

Kijk voor meer kampinformatie op www.zoka.nl. Aanmelden vanaf 01-11-19 tot 01-01-20 via Hou Vast, via onderstaand formulier.

Turnwedstrijden

GEDURENDE HET HELE JAAR

Onze turnsters doen mee aan wedstrijden. Welke wedstrijden dat kan verschillen per jaar en wordt aan het begin van het seizoen met de turnsters gedeeld.  In deze wedstrijden kunnen de turnsters laten zien waarvoor zij trainen! 

Hou Vast
Hou Vast biedt sportlessen op het gebied van lichamelijke beweging; voor jongens en meisjes, dames  en heren, voor jong en oud!  Gymnastiek, turnen, dans, workout, conditie- en krachttraining; er is vast wel iets wat bij jou past.